Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορείτε να προμηθεύεστε όλες τις ποικιλίες μας. Η παραγγελία σας όμως μπορεί να προωθηθεί μόνο τις εργάσιμες ημέρες, ώρες γραφείου. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ημέρες που λειτουργούμε.

Οι ώρες παράδοσης των κρασιών εξαρτώνται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτησή συνεργαζόμαστε με περισσότερες από μια εταιρείες ταχυμεταφορών, δεδομένου ότι οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή ή την πόλη.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email, που θα την επιβεβαιώνει. Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο Τμήμα Πωλήσεων και προωθηθεί για παράδοση, θα αποσταλεί ένα δεύτερο email, που θα σας πληροφορεί σχετικά και θα σας προωθεί τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας.

Πριν την πληρωμή σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα συσκευασίας και μεταφοράς.

Για παραγγελίες άνω των 6 φιαλών δεν χρεώνονται τα έξοδα αποστολής.

Διαθεσιμότητα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να προμηθεύεστε παλαιές σοδειές μας. Είναι διαθέσιμες προς πώληση φιάλες των 0,75 L και 1,5 L.

Η αποστολή των κρασιών σε περιόδους, που οι θερμοκρασιακές συνθήκες κρίνονται ακατάλληλες για τη μεταφορά των κρασιών (π.χ. Ιούλιος-Αύγουστος) θα αναστέλλεται αφού φυσικά λάβετε πρώτα ενημέρωση.

Επιστροφές

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα. Το αρμόδιο τμήμα θα εξετάσει το αίτημα σας και θα δράσει ανάλογα. Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές μετά την πάροδο 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά σας

elGreek
Καλάθι αγορών0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0